Xhenxhefili mund t’ju vrasë, prandaj mos e konsumoni në këto situata

Shëron shumë sëmundje, si simptomat e artritit, forcon sistemin imun, ndihmon te të vjellat, hemorroidet, ngërçet, migrena, kolla, diarreja, ndihmon te problemet me tretjen… e shumëçka tjetër. Shpeshherë quhet ilaç universal, por nuk sugjerohet për secilin problem shëndetësor dhe gjendje. Ja kush duhet ta shmangë.

SHTATZËNAT

Ekzistojnë stimulues të fortë në xhenxhefil që mund të shkaktojnë dhimbje në shtatzëninë e hershme. Sidomos në javët e fundit të shtatzënisë, femrat duhet ta shmangin xhenxhefilin dhe të mos e përdorin fare.

PERSONAT QË DUAN TË HUMBIN NË PESHË

Ky është ushqimi më i mirë për të gjithë ata që duan të humbin në peshë dhe natyrisht se nuk është zgjidhje për ata që duan të shtojnë peshë. Në fakt, xhenxhefili mban ndjenjën e urisë dhe ndihmon në shkrirjen e yndyrave. Nëse dëshironi të shtoni në peshë, xhenxhefili nuk ju ndihmon.

PERSONAT QË VUAJNË NGA ÇRREGULLIMET E GJAKUT

Xhenxhefili stimulon qarkullimin e gjakut, që në përgjithësi është i mirë, por jo edhe për ata që vuajnë nga çrregullimet e gjakut, si hemofilia.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS