Uji Dea

Xhelili: Çdo herë do ta mbajmë në kujtesë rezistencën e qëndresën heroike të familjes Jasharaj

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Gjilan – Epopeja e UÇK-së është themeli i guximit dhe gatishmëria maksimale për të dhënë edhe jetën për liri, çlirim dhe pavarësi, duke na kujtuar gjithmonë se liria ka pasur çmim të lartë ka shkruar Selver Xhelili.

Uji Dea

“Çdo herë do ta mbajmë në kujtesë rezistencën e qëndresën heroike të familjes Jasharaj” ka shkruar Xhelili i PDK-së./rajonipress/