Fidanishtja

Vjedhjet në zgjedhje rrezikojnë MSA-në

/ 1 minutë lexim

Ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar në Prishtinë, Ian Cliff ka thënë se mbarëvajtja e zgjedhjeve lokale të tre nëntorit është jetike në rrugën e Kosovës drejt integrimit.

“Zgjedhjet e lira dhe demokratike do të jenë vendimtare për Kosovën. Në rast nëse vërehet se procesi po manipulohet, Kosova do të rrezikoj procesin e Marrëveshjes së Stabilizim Asocimit”, ka thënë ai.

Eco Higjiena

Cliff ka shtuar se Kosova do të jetë edhe më tutje një pikë e rëndësishme e interesit të politikës së jashtme britanike.

Këto deklarata ambasadori britanik i dha gjatë panelit diskutues për Politikën e Jashtme të Britanisë së Madhe ndaj Kosovës të organizuar nga Grupi për Studime Politike dhe Juridike në bashkëpunim me Këshillin e Prishtinës për Marrëdhënie me Jashtë. /Zëri/