Vjedhja e shërbimeve dhe vjedhjet e pyllit shpeshtohen në Anamoravë

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, janë ngritur shtatëmbëdhjetë (17) aktakuza kundër shtatëmbëdhjetë (17) personave.

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore ne Gjilan, ka ngritur shtatëmbëdhjetë (17) aktakuza kundër shtatëmbëdhjetë (17) personave, për këto vepra penale:
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Fotografimi dhe incizimet tjera të paautorizuara”.
Gjashtë (6) aktakuza kundër gjashtë (6) personave për shkak të veprës penale “Vjedhja e shërbimeve”.
Nëntë (9) aktakuza kundër nëntë (9) personave, për shkak të veprës penale “Vjedhje Pylli”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Kanosja”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS