Vjedhja e shërbimeve dhe lëndimet trupore veprat më të shpeshtuara ditëve të fundit

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve të fundit, ka bërë një (1) kërkesë për caktimin e paraburgimit për një (1) person, si dhe ka ngritur trembëdhjetë (13) aktakuza kundër pesëmbëdhjetë (15) personave.

Prokuroria Themelore Gjilan
Kërkesat për caktimin e paraburgimit:
Prokuroria Themelore në Gjilan ka bërë një (1) kërkesë për caktimin e paraburgimit për një (1) person, për shkak të veprës penale “Dhuna ne Familje“.

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur trembëdhjetë (13) aktakuza kundër pesëmbëdhjetë (15) personave dhe atë për shkak të veprave penale:
Katër (4) aktakuza kundër katër (4) personave, për shkak të veprës penale “Vjedhja e Shërbimeve”,
Katër (4) aktakuza kundër katër (4) personave, për shkak të veprës penale “Lëndimi i lehtë trupor”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Vjedhje pylli”,
Një (1) aktakuzë kundër tre (3) personave, për shkak të veprës penale “Vjedhja e rëndë”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Uzurpimi i paligjshëm i pronës së paluajtshme”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Mundësimi ose detyrimi në prostitucion“,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS