RCCOLA

Vjedhja e pyjeve shqetësuese në Anamoravë

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve me urdhër të Prokurorit kujdestar, kanë ndaluar dy (2) persona të dyshuar, në kohëzgjatje prej 48 orësh, ka paraqitur një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit dhe ka ngritur një (1) aktakuzë kundër një (1)personi.

Prokuroria Themelore Gjilan
Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:
Dy (2) persona të dyshuar, për shkak të dyshimit se kanë kryer veprat penale “Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve” dhe veprën penale “Shkaktim i rrezikut të përgjithshëm”.

Uji Dea

Kërkesat për caktimin e masës së paraburgimit:
Një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit, me dyshimin se dy (2) persona ka kryer veprën penale “Lëndimi lehtë trupor”

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur një (1) aktakuzë kundër një (1)personi, për shkak të veprës penale “Vjedhje e pyllit”./rajonipress/