Mobi Casa

Vazhdon shenjëzimi i rrugëve në Gjilan

/ 1 minutë lexim
RCCOLA

Gjilan – Po vijojnë punimet e sinjalizimit të rrugëve në Komunën e Gjilanit. Alban Hyseni, ndoqi nga afër punimet e shenjëzimit horizontal në rrugën “Lufta e Gjilanit 44”.

I pari i Komunës së Gjilanit, tha se sinjalizimi i rrugëve të qytetit tashmë ka filluar. “Puna për sinjalizim do të vazhdoi në ditët në vazhdim”, tha Alban Hyseni.

Mobi Casa

Për sinjalizimin horizontal, vertikal dhe të pajisjeve rrugore në Komunën e Gjilanit, vlera e projektit është 340,000.00 euro./rajonipress/