RCCOLA

Vazhdon pastrimi i përroskave dhe hapja e kanaleve në Viti

/ 1 minutë lexim
Fundamenti

Viti – Komuna e Vitisë, me qëllim të mbrojtjes nga vërshimet dhe mbrojtjen e tokave bujqësore, po vazhdon pastrimin e përroskave dhe hapjen e kanaleve në tërë territorin e komunës.

Fundamenti

Ndërsa këto ditë është duke u punuar në fshatrat Sadovinë e Çerkezëve, Sllatinë e Poshtme dhe tek vendi i quajtur “Gilbush”.