Fundamenti

Vazhdojnë akuzat e qytetarëve ndaj qeverisjes lokale në Gjilan

/ 3 minuta lexim
Uji Dea

Gjilan – Gjilani është bërë si të ishte në Afrikë askund një lule se ka mbjell ky kryetari jonë ka shkruar Vebi Aliu. Edhe, Rrahman Aliu është shprehur vrazhdë:”Rrencë shumë i madh e ka blloku qytetin në tri anët dhe të gjitha i ka lan në gjysmë i ka tmerrue bashkatdhetarët ketë sezon.

Zhagitja e punimeve në tri hyrjet e Gjilanit, papastërtia në qytet kudo, mos mirëmbajtja e hapësirave publike, mungesa e gjelbërimit dhe mbjellja e fidaneve e luleve të reja janë pikat më të dobëta ku po kritikohet vazhdimisht Alban Hyseni.

Në rrjetet sociale dhe në shkrimet ku shkruan Alban Hyseni për gjoja qeverisjen e mirë qytetarët vërshojnë me komente negative.

Vebi Aliu qytetar ka shkruar: “Kund një lule se ka mbjell si me kanë në Afrikë turp sen s`ka ba ky kryetar”.

Agim Hasani:”Jo shoku Alban askund në Gjilan s`ke pastërti çdo vend asht berllog”.

Alban Hoxha:”Rruga për Ferizaj asht krim ndaj qytetarëve net krenohet kryetari”.

Vahide Rama:”Valla krenohu me bërllog se për asgjë tjetër jo!!!!!

UBT

Rrahman Aliu: Rrencë shumë i madh e ka blloku qytetin në tri anët të gjitha i ka lan në gjysmë, i ka tmerrue bashkatdhetarët ketë sezon”.

Mefail Selmani:”Shumë e vërtet kjo që thonë qytetarët. Kryetari ma i dobët deri tashti në Komunën e Gjilanit. Shikoni ku ka shkuar Ferizaj e ku ka mbetun Gjilani, turp asnjë punë deri tashti nuk e ka bërë. E prishën rrugën për Ferizaj katastrofë s`ke ku del nga pluhuri”.

Bajrush Rama:”Kryetar veç dil sheshit te poshtë këqyre në çfarë gjendje janë anësoret ku u deshtë mu kanë lule ose bari aty tutesh me kalu barnishtat janë dy metra të gjata dil e vertetohesh”.

Adem Fatlume Zeneli:” O burra po sytë janë për me pa bre, ku metë stadiumi i Qytetit, ku mbet Reka prej INA te FSK për Malishevë asht krim, për Ferizaj mos flasim mo se aty ish mos vet, këta bre vëlla i kish lëshue zoti veç foto me ba e mu krenu me foto, këta burra një denim me dhanë ispeksioni naj kun këta menjëherë e postojnë foton e dënimit qe kishe jem tu punu, amo ky e din që dit po ecin zgjedhjet po vijn edhe aj i madhi Albin Rrenci shkoj Tetovë ju premtoj që kem me ndreq rrugën Prizren – Tetovë me Tunel 6.4 klm, po këta 22 klm Autostradën Gjilan – Prishtinë sun pe kryejnë, po këta me rrena me mashtrime ishin të parët bre”.

Gjilan Hamdi: “Kryetar ma katastrofë kur s`kemi pas”.

Hafiz M Rexhepi:” Gjilani katastrofë e mjerim”./rajonipress/