“Vatra” mbanë takim të jashtëzakonshëm, përjashton “axhamillakët”

Gjilan – Këshilli i Përgjithshëm i “Vatrës’ jep përkrahje të fuqishme kryetares Gentiana Shabanit dhe bënë ndryshime në strukturën drejtuese. Kryetarja e Lëvizjes Qytetare Vatra, Gentiana Shabani në bazë të nenit 18.7 të statutit të LQV-së thirri në një mbledhje të jashtëzakonshme këshillin drejtues, ku nga 51 të pranishëm 36 anëtarë ishin anëtarë të këshillit drejtues ku si pika të rendit të ditës ishin : Përjashtimi i Gani Krasniqit për shkelje statutare, për sjellje prej axhamiu, dhe për tentim puqi ndaj kryesisë dhe kryetares së LQV-së. .Përjashtimi i Ibrahim Maliqit për këto arsye: shkelje e rëndë statutare, sabotim të aktivitetit të LQV-së, mos punë në zyrën për Bujanoc, Preshevë dhe Medvegjë, ku për 9 muaj sa qëndroi në krye të kësaj zyre nuk bëri as edhe një aktivitet të vetëm, e shndërroi atë zyre në shërbim të një subjekti politik të Bujanocit së cilën ai e përfaqëson edhe si anëtarë i Këshillit Komunal të Bujanocit.

Nga anëtarët e pranishëm të Këshillit Drejtues u vendos në mënyrë unanime që të shkarkohen këta persona dhe njëkohësisht i zëvendësoi ata me anëtarë të rinj.

Këshilli i Përgjithshëm i dha përkrahje të fuqishme kryetares Shabani në LQV si kryetare dhe në ZPBM si zyrtare e saj, poashtu ka plotësuar kryesinë me anëtarë të rinj në vendet të cilat kanë qenë të lira për kryesi.

Kryesia e LQV-së numëron 25 anëtarë të kryesisë, kurse për forumin e Gruas dhe forumin e Rinisë i shpallë zgjedhjet e jashtëzakonshme.

Dhe në fund LQV njofton sa në qoftë se emrat e lartpërmendur thirren në emër të LQV-së, atëherë ata do të ndiqen penalishtë ka thënë Enver Haziri nga Lëvizja “Vatra”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS