Fundamenti

“Vatra”: Liburn Presheva, ku mbet autostrada për Gjilan

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Autostrada Prishtinë, Gjilan, Bujanoc, Preshevë kur u nis në vitet e hershme 2017 u tha se kjo autostradë do të bëhet që të lidhë Shqiptarët e mbetur nën serbi me Prishtinën thuhet në reagimin e lëvizjes Vatra.

Por nuk do ishte e imagjinueshme që të vie një ministër i rrugëve si z.Liburn Aliu nga Presheva e që për vite të tëra na ka lodhur me ligjëratat e tija patriotike se si duhet ta ndihmojmë Preshevën dhe të mos përfundohet autostrada për Gjilan deri në pikën e Dheut të bardhë.

Uji Dea

Liburn a ke me lyp përsëri vota në Gjilan, a ke me ardhur përsëri në Gjilan me kërkuar vota me premtime të pa mbajtura.

Nejse, ndoshta tash e përfundon ma shpejtë se keni punësuar ekspert me prejardhje nga lugina në ministrinë që janë pak më shumë të shkolluar se sa ata ekspertat e “strujes” e automekanikës në zyret e Luginës.