Mobi Casa

“Vatra”: Komuna jonë nuk po mund t’ia bëjë vijë

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Gjilan – Për që ky kryetar dhe kjo komunë nuk po mund t’ia bëjë as vijë në qytet kjo po dihet nga krejt qytetarët gjithandej, por që nuk mund të vizatojë as edhe më ngjyrë të bardh as vendkalimet e këmbësorëve (zebra) në qytet, këtë se kemi pritur, thuhet në reagimin e Lëvizjes “Vatra”.

Postimi i plotë:
Është e palogjikshme, janë bërë gati tri vite e saj që në qytetin tonë nuk kemi as një shënjim horizontal të vendkalimeve për këmbësor zebra të vizatuara.

UBT

Si rezultat i kësaj shkaktohen shumë telashe në komunikacion, në mes të veturave dhe të policëve të komunikacionit, ku policëve po i pamundësohet kryerja e detyrës, në mënyrë profesionale dhe po futen në konflikt me qytetarët për të dëshmuar rregullat në komunikacion sipas shënjimeve.