“Vatra” do t’i asistojë qytetarët që të pajisen me dokumente identifikimi

Kemi marrë shumë shkresa nga qytetarët, të cilët nuk kanë dokumente identifikimi dhe që duan t’i marrin ato. Posa ti marrim udhëzimet se si duhet aplikuar do t’i njoftojmë qytetarët.

Ne do të organizojmë takime me ata që duan të aplikojnë për dokumente identifikimi, ku në zyret tona do t’i këshillojmë do t’i përgatisim dosjet e tyre.

“Vatra” tash e 23 vjet është e vetmja adresë për shqiptarët e Luginës. Ne propozuam ndryshimet e ligjit, ne luftuam pandërprerë për të drejtat tuaja.

Vërejtje: Kujdes nga individë të painformuar që mund të tentojnë të ju informojnë, e që nuk kanë qenë dhe nuk janë në rrjedha.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS