Vali Ranch Resort – Congress Center, organizon darkë festive për Ditën e Gruas

Gjilan – Ju ftojmë të festojmë se bashku në këtë natë, ku do të ju argëtojnë me muzikë të gjallë këngëtari i mirënjohur; Asim Gashi.

Ju mirëpresim më 08.03.2022 duke filluar nga ora 18:00h
Vendet janë të limituara dhe rezervimi është i obliguar, për rezervime kontaktoni në
+38345 111 007
+38345 506 863
+38345 610 413
+38345 123 005
[email protected]
Ju ftojmë të bëheni pjese e festës.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS