Valentina ka një mesazh: Fryma fituese e fitoreve të LDK-së është në Gjilan

Gjilan – Ish deputetja Valentina Bunjaku Rexhepi dhe tani kandidate ka falënderuar të gjitha nënat e grat, vajzat e reja nga Gjilani që dolën masovikisht në përkrahje të Vjosa Osmanit.

Postimi i plotë i Valentina Bunjakut

Nëna e gra, vajza të reja nga Gjilani
Rrugëtimi ynë vazhdon, ju jeni dëshmia e frymës fituese të LDK-së dhe promotori i fitoreve të saj në Gjilan dje e sot, dhe në Kosove nesër.

Gruaja është shtyllë e familjes, shtetit dhe kombit, simboli i demokracisë në vendin tonë.
Dhe kur gratë e Gjilanit dërgojnë mesazhin, porosia është e qartë për ata;
Vjosa kryeministre, sepse ne duam
Vjosa kryeministre, sepse Kosovës i duhet
Vjosa kryeministre, sepse ne vendosim
Ju falënderoj në përkrahje kaq masovike

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS