Valentina Bunjaku: Gratë gjithmonë kanë qenë promotore të fitoreve të LDK-së

Gjilan – “Gratë e kanë momentin e tyre për t’iu dëgjuar zëri. Ato gjithmonë kanë qenë promotore të fitoreve të LDK-së dhe zhvillimit të vendit tonë” ka thënë kryetarja e Forumit të Gruas në Gjilan, znj.Valentina Bunjaku Rexhepi.

Në kuadër të aktiviteteve “LDK ju dëgjon”, Forumi i Gruas i LDK-së në Gjilan ka mbajtur takimin e radhës.

“Gratë kanë momentin e tyre për t’iu dëgjuar zëri. Ato gjithmonë kanë qenë promotore të fitoreve të LDK-së dhe zhvillimit të vendit tonë”- tha kryetarja e Forumit të Gruas në Gjilan, znj.Valentina Bunjaku Rexhepi.

Deputetja Bunjaku ka thënë se LDK në Gjilan gjithnjë e më shumë po fuqizohet edhe në teren dhe po tregohet një interesim i jashtëzakonshëm për të qenë pjesë e LDK-së./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS