Vaji vendor që po i shton shije çdo recete

Floil është vaji vendor që tashmë ka mbi 3 vite që është pjesë e kuzhinës sonë.

Cilësia e mirë e produktit ka karakteristika të cilat e dallojnë nga brendet tjera si:
-Vitaminë E dhe K
-Pa aromë gjatë fërgimit
-Pa kolesterol
-100 % i rafinuar

Të gjitha këto cilësi kanë bërë që brendi i njohur i industrisë së ushqimit të vazhdoj gjithmonë suksesshëm rrugëtimin e tij.

Por një gjë dihet, që vaji Floil jep shije çdo recete dhe për këtë arsye tani është pjesë e çdo tryeze moderne dhe tradicionale. Vajin Floil mund ta gjeni në gjitha marketet.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS