Mobi Casa

Vaji i kantarionit, ilaç popullor që duhet ta keni në shtëpi

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Vaji i kantarionit është i shkëlqyeshëm për parandalimin e plagëve te të sëmurët, të cilët qëndrojnë gjithmonë të shtirë, por edhe shëron plagët e ndryshme.

Përdoret për masazh për të përmirësuar qarkullimin e gjakut, mund ta përdorin edhe shtatzënat për të parandaluar sprijat, por ato duhet të përmbahen nga konsumimi i çajit.

Me këtë vaj mund të zbute edhe ngërçet te foshnjat, duke ua lyer barkun me këtë vaj.

ARKATANA

Po ashtu është shumë i njohur për zbutjen e ngërçeve me rastin e menstruacioneve, zbut dhimbjet në muskuj, por edhe zbut të ënjturat që shfaqen si pasojë e ekspozimit të tepruar në rrezet e diellit.

Qetëson lëkurën e dëmtuar, ia kthen hidratimin dhe nxit përmirësimin e qelizave.

Më efektshme është nëse njëkohësisht pini çajin e kësaj bime dhe i bëni masazh trupit me vajin e tij.