RCCOLA

Ushqimi që forcon dhëmbët tuaj

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Veza hyn tek ushqimet e pasura me vlera ushqyese dhe përveçse të jep ndjesinë e ngopjes, forcon edhe dhëmbët.

Vezët janë një burim natyror i vitaminës D, e cila është e rëndësishme për të pasur dhëmbë të fortë dhe të shëndetshëm.

Fundamenti

Kjo realizohet duke ndihmuar në përthithjen e kalciumit, i cili është i rëndësishëm për kockat, por dhe shëndetin e zemrës.