Ushqimet që nuk mungojnë kurrë në dietën e doktorëve

Mish, pulë, ëmbëlsira me shumë sheqer dhe alkool – këto janë gjërat që shumica e njerëzve i blejnë për t’i konsumuar.

Po, pra! Këtë e ka konstatuar edhe kompania “Hartman Group”, e cila e ka studiuar këtë dukuri së fundmi.

Këto ushqime janë në mesin e burimeve më të mëdha të kalorive në ushqimin amerikan.

Por, vlen të ceket se mishi dhe pula janë të shëndetshme, megjithatë nuk duhet shmangur efektet e alkoolit të tepërt dhe ëmbëlsirave.

Pra, duke e ditur se ushqimet të cilat i blini zakonisht janë të dëmshme, cilat ushqime mendoni se duhet të kryesojnë në listën e gjërave që i blini në dyqan?

Për këtë, mund të ndiqni këshillat e doktorëve.

Më poshtë i keni shtatë ushqimet të cilat doktorët i konsumojnë zakonisht, për t’i shmangur problemet kardiovaskulare etj.
Guaskat e detit
Boronicat, rrushin etj.
Vezët
Vajin e ullirit
Tërshërën
Bathët
Arrat.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS