Vali Ranch

Ushqimet që duhet t’i hani në verë

/ 1 minutë lexim

Muajt e verës sjellin shumë fruta dhe perime të freskëta, që ofrojnë disa nga përfitimet më të mira shëndetësore.

Në shumë zona, koha e verës është e vetmja kohë kur këto ushqime janë në dispozicion në gjendjen e tyre më të freskët.

Boronica

Të pasura me minerale, vitamina dhe antioksidantë, boronicat ndihmojnë për të luftuar sëmundjet e trupit.

Qershitë

Uji Dea

Anthocyanin, një antioksidant që përmban qershia, mund të ndihmojë në reduktimin e dhimbjeve, si dhe inflamacionin.

Shalqiri

Përmbajtja e lartë në ujë mbush stomakun me ëmbëlsi dhe pak kalori.

Pjeshkë

Pjeshkët përmbajnë vitaminë C që ndihmon në shëndetin e lëkurës, fibra që ndihmojnë me kontrollin e peshës dhe kalium.