Urimi dhe apeli i Lutfi Hazirit: Të barazohemi me ata që nuk e kanë sofrën e mbushur

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Të barazohemi me ata që nuk e kanë sofrën e mbushur. Të mirëkuptojmë dhe ta ndjejmë se si ky muaj na bën të barabartë me të gjithë thuhet në urimin e Lutfi Hazirit me rastin e Fitër Bajramit.

Postimi i plotë:

Qytetarë të nderuar të komunës së Gjilanit, bashkatdhetarë, bashkëvendës e bashkëpatriotë ku do që jeni,
Po e mbyllim muajin e shenjtë të Ramazanit
Muajin i cili përmes agjërimit, përkushtimit tonë, lutjeve e duave, na bën të sakrifikojmë përmes urisë.
Të barazohemi me ata që nuk e kanë sofrën e mbushur.
Të mirëkuptojmë dhe ta ndjejmë se si ky muaj na bën të barabartë me të gjithë.