UBT ka lansuar kampanjën “Leading the Way”

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Siç njofton kryeqendra për arsim cilësor dhe inovativ, UBT ka hapur zyrtarisht kampanjën “Leading the Way” me qëllimin për të bashkuar të rinjtë nga të gjitha qendrat e Kosovës dhe rajonit. Përmes “Leading the Way” – UBT dëshmon se është institucioni lider dhe më i ranguar në rajon për cilësi, shkencë, teknologji, inovacion dhe ndikim pozitiv në shoqëri.

Me këtë rast, ky institucion fton të gjithë të rinjtë #jointheLEADER, për të qenë pjesë e tij, ka postuar ky institucion në njoftimin e tyre në faqen e tyre në Facebook.

Fundamenti

Tutje, siç theksohet në këtë njoftim, vetëm duke zgjedhur më të mirin, ju mund të jeni #LIDERËT e së ardhmes në profesionet e përzgjedhura për studime, dhe në këtë mënyrë ju do të jeni kontribuesit më të mëdhenj në vend dhe mburrja e Kosovës kudo në botë./rajonipress/