ARKATANA

Trupat britanike në Veri, Serwer: Pse BE, Britania e Madhe dhe SHBA s’po e dënojnë Serbinë

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Analisti amerikan, Daniel Serwer, ka reaguar pas raportimit të Reuters se ushtarët britanikë po e ruajnë kufirin e Kosovës me ndërrime 18 orëshe.

Serwer e ka mirëpritur këtë, derisa ka shtuar pyetjen se pse BE, Britania e Madhe dhe SHBA nuk po e ndëshkojnë sjelljen e 24 shtatorit.

Mobi Casa

“Mirë të dëgjosh, nëse nuk jeni ushtarë. Por pse BE, Britania e Madhe dhe SHBA nuk po e ndëshkojnë sjelljen e 24 shtatorit që e bëri këtë të nevojshme?”, ka shkruar ai.

Good to hear, if you are not the soldiers. But why are EU, UK, and US not punishing the September 24 behavior that makes this necessary? https://t.co/JZzPuMqB3M