Fidanishtja

Tri aktakuza të ngritura për vjedhje pylli, rrezikim i trafikut dhe ngacmim

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur tri (3) aktakuza kundër tre (3) personave, për vepra të ndryshme penale.

Mobi Casa


Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur tri (3) aktakuza kundër tre (3) personave, për këto vepra penale:
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Rrezikimi i trafikut publik”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Vjedhja e pyllit” dhe
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Ngacmimi” thuhet në njoftimin e prokurorisë./rajonipress/