Tri aktakuza të ngritura kundër pesë personave për kanosje dhe rrezikim i trafikut publik

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve të fundit ka ngritur tri (3) aktakuza, kundër pesë (5) personave.

UBT

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur tri (3) aktakuza kundër pesë (5) personave, për këto vepra penale:
Dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave për veprën penale “Rrezikimi i trafikut publik”,
Një (1) aktakuzë kundër tre (3) personave për veprën penale “Kanosja”./rajonipress/