Uji Dea

Tri aksidente trafiku në Gjilan, të lënduarit marrin tretman mjekësor

/ 2 minuta lexim

Gjilan – Në rrugën “15 Qershori” në Gjilan, ka ndodhur një aksident trafiku ndërmjet një automjeti të udhëtarëve dhe një motoçiklete me drejtues meshkuj kosovar.

Si pasojë e aksidentit përveç dëmeve materiale, lëndime trupore ka pësuar drejtuesi i motoçikletës i cili ka marrë tretman mjekësor. Rasti nën hetime.

Edhe në rrugën e Ferizajt, në Gjilan, ka ndodhur një aksident trafiku me lëndime ndërmjet tre automjeteve në lëvizje, me targa vendore dhe me drejtues meshkuj kosovar.

UBT

Si pasojë e aksidentit, përveç dëmeve materiale, lëndime trupore kanë pësuar drejtuesi i njërit automjet si dhe një pasagjer. Të lënduarit kanë pranuar tretman mjekësor dhe janë liruar. Rasti nën hetime.

Edhe një rast tjetër në rruga e Ferizajt, në Gjilan, ka ndodhur një aksident trafiku me lëndime ndërmjet dy automjeteve në lëvizje me targa vendore dhe me drejtues meshkuj kosovar.

Si pasojë e aksidentit, përveç dëmeve materiale, lëndime trupore kanë pësuar drejtuesit e automjeteve si dhe dy pasagjerët. Të lënduarit kanë pranuar tretman mjekësor, një i lënduar ndalet për tretman mjekësor, ndërsa të tjerët dhe janë liruar. Rasti nën hetime ka njoftuar policia e Kosovës./rajonipress/