Tre persona të ndaluar për dhunë në familje dhe kanosje

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit ka ndaluar tre (3) persona, në kohëzgjatje prej 48 orëve.

Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:
Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit ka ndaluar një (1) person për veprën penale “Dhuna në familje” dhe dy (2) persona për veprën penale “Kanosja”./rajonipress/

Të fundit: