Tre persona të ndaluar dhe dy aktakuza të ngritura

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit, në dy raste të ndara ka ndaluar tre (3) persona në kohëzgjatje prej 48 orëve.

Në njërin rast një (1) person është ndaluar për shkak të dyshimit se ka kryer veprën penale “Rrezikimi i trafikut publik”, ndërsa në rastin tjetër dy (2) persona janë ndaluar për veprën penale “Marrja e ryshfetit”.

Kërkesat për caktimin e paraburgimit (apo masa tjera):

Prokuroria Themelore në Gjilan, ka bërë një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Rrezikimi i trafikut publik” dhe një (1) kërkesë për paraburgim kundër dy (2) personave për veprën penale “Marrja e ryshfetit”.

Aktakuzat: Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave, për këto vepra penale: Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Kontrabandimi me migrantë”, Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Posedimi i paautorizuar i narkotikëve, substancave psikotrope ose analoge”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS