Tre persona të ndaluar dhe dy aktakuza të ngritura për dhunë në familje

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan me urdhër të prokurorit, në tri raste të ndara, ka ndaluar tre (3) persona, në kohëzgjatje prej 48 orësh, ka paraqitur një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit kundër një (1) personi dhe ka ngritur dy (2) aktakuza kundër tre (3) personave.

Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:

Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit, në tri raste të ndara, ka ndaluar tre (3) persona, në kohëzgjatje prej 48 orësh.

Në njërin rast një (1) person është ndaluar për shkak të dyshimit se ka kryer veprën penale “Vrasja në tentativë”, një (1) person është ndaluar për veprën penale “Shkaktimi i rrezikut të përgjithshëm” dhe një (1) person për veprën penale “Dhuna në familje”.

Kërkesat për caktimin e paraburgimit (apo masa tjera): Prokuroria Themelore në Gjilan, ka paraqitur një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit kundër një (1) personi, për shkak të dyshimit se ka kryer veprën penale “Vjedhja e rëndë”.

Aktakuzat: Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur dy (2) aktakuza kundër tre (3) personave për veprën penale “Dhuna në familje”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS