RCCOLA

Tre persona të ndaluar dhe 10 aktakuza të ngritura

/ 2 minuta lexim

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve me urdhër të prokurorit kujdestar janë ndaluar tre (3) persona të dyshuar, në kohëzgjatje prej 48 orësh, kanë paraqitur dy (2) kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit si dhe janë ngritur dhjetë (10) aktakuza kundër dhjetë (10) personave për vepra të ndryshme penale.

Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:
Janë ndaluar tre (3) persona të dyshuar, në kohëzgjatje prej 48 orësh, me dyshimin se dy (2) persona në raste të ndara të dyshuar kanë kryer veprën penale “Dhuna në familje” dhe një (1) person i dyshuar në kohëzgjatje prej 48 orësh, me dyshimin se i njëjti ka kryer veprën penale “Kontrabandimi i mallrave”.

UBT

Kërkesat për caktimin e masës së paraburgimit:
Një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit, me dyshimin se një (1) person ka kryer veprën penale “Dhuna në familje” dhe
Një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit, me dyshimin se një (1) person ka kryer veprën penale “Zjarrvënia”

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur dhjetë (10) aktakuza kundër dhjetë (10) personave për vepra të ndryshme penale.
Katër (4) aktakuza kundër katër (4) personave për veprën penale “Vjedhja e shërbimeve”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Sulmi”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Kanosja”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Lëndim i lehtë trupor”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Mashtrimi”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Falsifikim i parasë”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Tentim vrasje”./rajonipress/