Tre aktakuza të ngritura, dominojnë posedimi i armëve të paautorizuara

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve të fundit, ka ngritur tri (3) aktakuza kundër pesë (5) personave

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur t tri (3) aktakuza kundër pesë (5) personave dhe atë për shkak të veprave penale:
Një (1) aktakuzë kundër tre (3) personave, për shkak të veprës penale “Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Dhuna në familje”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personave për shkak të veprës penale “Lajmërimi apo kallëzimi i rremë”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS