Fundamenti

Toniku, kundër sëmundjeve që vijnë me motin e ftohtë

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Për një tonik si ky ju nevojiten perime, që i gjeni lehtë në treg. Shëron pothuajse të gjitha sëmundjet që vijnë me motin e ftohtë.

Receta: Nevojiten nga 400 g hudhër të freskët, rrënjë të rrikës, qepë.

Mobi Casa

Mbushni 3/4 e kavanozit me perimet e caktuara dhe hidhni uthullën e mollës. E mbyllni dhe e përzieni. E lini të qëndrojë për 14 ditë. Përdorni 15-30 ml tonik, 2 deri 3 herë në ditë.