Thaçi qytetarëve të Kosovës: Votoni për të drejtën tuaj

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, i shoqëruar nga bashkshortja ka kryer obligimin e tij për të votuar.

Thaçi ka votuar me pasaportë të Republikës së Kosovës, dhe pas votimit, ai ka ftuar qytetarët të votojnë.

“Dëshiroj të uroj qytetarët e Kosovës për këtë ditë të rëndësishme. Në të njëjtën kohë i ftoj që të dalin të votojnë për të drejtën e tye, për të mirën e tyre. Do të jetë një votim për të ardhmen euroatlantike të sigurt të Kosovës, për një jetë më të mirë për qytetarët, për zhvillim ekonomik, për mirëqenie. Urime”, ka thënë ai./Telegrafi/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS