Mobi Casa

Tetë aktakuza të ngritura për vjedhje të rëndë, vjedhje të shërbimeve dhe tregti të ndaluar

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve të fundit, ka ndaluar një (1) person të dyshuar dhe ka ngritur tetë (8) aktakuza kundër nëntë (9) personave, për vepra të ndryshme penale.

Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:
Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit kujdestar, ka ndaluar një (1) person të dyshuar në kohëzgjatje prej 48 orësh, për shkak të dyshimit të veprës penale “Kontrabandimi i mallrave”.

Mobi Casa

Aktakuzat:
Tri (3) aktakuza kundër tre (3) personave për veprën penale “Posedimi i paautorizuar i narkotikeve substancave psikotrope ose analoge”,
Dy ( 2) aktakuza kundër tre (3) personave për veprën penale “Vjedhja”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Vjedhja e rëndë”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “ Vjedhja e shërbimeve”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Tregtia e ndaluar” ./rajonipress/