Telenovela Rama-Kurti, kryeministri i Shqipërisë: Secili është sovran në detyrën e tij

/ 1 minutë lexim

Kryeministri Edi Rama në konfercën që dha sot për mediat u pyet për marrëdhëniet e tij me kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti dhe nëse është planifikuar ndonjë takim mes tyre.

Ai u shpreh se mes tyre nuk ka asnjë telenovelë në lidhje me marrëdhëniet e tyre, pasi secili është sovran në qëndrimet e veta.“Qëndrimet e mia janë qëndrimet e mia, qëndrimet e Albinit janë qëndrimet e Albinit. Albini është sovran në detyrën e tij, unë jam sovran të të drejtën time për të pasur qëndrimet e mia. Kaq! Nuk shoh asnjë problem këtu, nuk shoh asnjë telenovelë.

Mobi Casa

Për mua nuk ka pasur, s’ka dhe nuk ka për të pasur dyshim se kur njerëzit duhet të takohen, duhet të takohen dhe kur duhen ftuar, duhen ftuar. Të tjerat pastaj janë telenovela mediatike”, u shpreh kryeministri Rama.