Mobi Casa

Të rinjtë mësojnë rreth bazës së parë të UÇK-së në Marec

/ 1 minutë lexim
Eco Higjiena

Kamenicë – Ata kanë parë nga afër edhe bazën e parë të UÇK-së, më saktësisht bazën ku ka operuar Brigada 153 e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Nxënësit e shkollave të mesme vizitojnë Marecin, në kuadër të Manifestimit Tradicional “Lulëkuqet e Prillit” ku edhe po mbahen aktivitete të shumta kulturore.

Një nga aktivitetet e realizuara, ka qenë edhe vizita e organizuar me nxënësit e shkollave të mesme të Komunës së Kamenicës në Marec.

Mobi Casa

Atyre u është folur për historikun që mbart ky vend, dhe se si ky manifestim është organizuar pikërisht mbi atë që ka ndodhur këtu.

Ata kanë parë nga afër edhe bazën e parë të UÇK-së, më saktësisht bazën ku ka operuar Brigada 153 e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës./rajonipress/