Eko Higjiena

Tahiri: Specialja është bërë për shkak të pretendimeve të Dick Martit, e sot nuk dëgjuam as një fjalë për ato pretendime

/ 1 minutë lexim
RCCOLA

Shefi i grupit parlamentar të Partisë Demokratike të Kosovës, Abelrad Tahiri, ka thënë se i tërë procesi i letërkëmbimeve, ligjit dhe ndryshimit të Kushtetutës për të mundësuar themelimin e Gjykatës Speciale, është bërë për shkak të pretendimeve të Dick Martit, për trafikim organesh nga UÇK-ja.

Sipas tij në seancën e sotme të gjykimit u dëgjuan pretendimet Prokurorisë, por askund në asnjë rresht e as fjalë, nuk u përmend trafikimi i organeve, e as Dick Marti.

Postimi i plotë:

UBT

I tërë procesi i letërkëmbimeve, ligjit dhe ndryshimit të Kushtetutës për të mundësuar themelimin e Gjykatës Speciale, është bërë për shkak të pretendimeve të Dick Martit, për trafikim organesh nga UÇK-ja.

Gjatë gjithë ditës së sotshme, nga salla e gjyqit dëgjova pretendimet Prokurorisë, por askund në asnjë rresht e as fjalë, nuk u përmend trafikimi i organeve, e as Dick Marti!