Sulmet ndaj policëve dhe dhuna në familje vepra penale të shpeshtuara në Anamoravë

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve të fundit ka ndaluar dy (2) persona të dyshuar dhe ka ngritur tri (3) aktakuza kundër katër (4) personave për vepra të ndryshme penale.

Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:
Me urdhër të prokurorit janë ndaluar dy (2) persona, për shkak të veprës penale “Posedimi i paautorizuar i narkotikëve, substancave psikotrope ose analoge”.

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur tri (3) aktakuza kundër katër (4) personave dhe atë për shkak të veprave
penale:
Një (1) aktakuzë kundër dy (2) personave, për shkak të veprës penale “Sulmi”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Dhuna në familje”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Shmangia nga sigurimi i mjeteve të jetesës”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS