Suliqi njofton për gjendjen e furnizimit me ujë, planin e reduktimeve dhe punimet në hapjen e puseve te kazerma e FSK-së dhe në lagjen Fidanishte

Gjilan – Muhamed Suliqi drejtor në “Hidromorava” ka dhënë informacione rreth sasisë së ujit dhe punimet që janë duke u bërë për hapjen e puseve.

Të nderuar konsumatorë!
Ju njoftojmë me sasinë e ujit me të cilën momentalisht jemi duke furnizuar konsumatorët:
• FPU Përlepnicë : 30 L/S
• Guri i Hoxhës: 32 L/S
• FPU Velekincë: 64 L/S
• Baja: 20 L/S
• Pusi nr. 1 te FSK-ja: 10 L/S
Ju njoftojmë po ashtu se punët teknike janë kryer edhe te pusi nr. 2 te kazerma e FSK-së, ka mbetur vetëm pranimi i analizave përfundimtare kimiko-fizike dhe injektimi i ujit në rrjetin primar.
Punimet te pusi nr. 3 te FSK-ja kanë filluar dhe shumë shpejtë do të kryhet edhe instalimi i sistemit të pompimit, ku së bashku të tre puset do të shtojnë kapacitetin e furnizimin mbi 25 L/S.
Në lagjen Fidanishte kemi filluar me hapjen e dy puseve të cilat gjithashtu do të kyqen me rrjetin primar të furnizimit.
Më poshtë e gjeni të bashkangjitur orarin e reduktimeve të ujit.
Menaxhmenti i KRU “Hidromorava” Sh.A, Gjilan
Departamenti Teknik www.kru-hidromorava.com [email protected]
Tel: 0280-326-980, Mob: 044-983-071, Kujdestaria: 044-719-813

Plani i reduktimeve

E Hene
_____________________________________________________________
Vendbanimet Koha e ndërprerjes se ujit
_____________________________________________________________
-Velekince, 10:00-15:00
-Arberi, 10:00-15:00
-Zabel, 10:00-15:00
-rr.Mulla Idrizi, 10:00-15:00
-Lagjja Iliria, 10:00-15:00
-Qenar Qeshmja, 10:00-15:00
-rr. Lidhja e Prizerenit, 10:00-15:00
-Dheu i Bardhe 10:00-13:00

Kjo ndërprerje e ujit behet për shkak te furnizimit me uje ne lagjet “Dardania I-II “, Rr. “Pajazit Ahmeti” , Rr. “Prishtines” dhe Rr. “Fehmi Agani”
-Dheu i Bardhe ( ne pikat e nalta) do te kete uje 13:00-15:00
________________________________________________________________________

E Marte
________________________________________________________________________
– Pjesa qe do te furnizohen me uje prej Rezervuarit ne Kodren e deshmoreve do te mbesin pa uje, 10:00-15:00
– Velekince, 10:00-15:00
-Xheladin Kurbaliu 10:00-15:00

Kjo nderprejre e ujit behet per shkak te furnizimit me uje ne lagjet “Bregu i Djegun “, Rr. “Gazmend Zajmi” , Rr. Arberi te Fermat
_____________________________________________________________

E Merkure
_____________________________________________________________
Vendbanimet Koha e nderprerjes se ujit
_____________________________________________________________
-Velekince, 10:00-15:00
-Arberi 10:00-15:00
-Zabel, 10:00-15:00
-rr.Mulla Idrizi, 10:00-15:00
-Lagjja Iliria, 10:00-15:00
-Qenar Qeshmja, 10:00-15:00
-rr. Lidhja e Prizereni 10:00-15:00
-Dheu i Bardhe 10:00-13:00

Kjo nderprejre e ujit behet per shkak te furnizimit me uje ne lagjet “Dardania I-II “, Rr. “Pajazit Ahmeti” , Rr. “Prishtines” dhe Rr. “Fehmi Agani”
-Dheu i Bardhe ( ne pikat e nalta) do te kete uje 13:00-15:00
________________________________________________________________________

E Enjte
________________________________________________________________________
– Pjesa qe do te furnizohen me uje prej Rezervuarit ne Kodren e deshmoreve do te mbesin pa uje, 10:00-15:00
– Velekince, 10:00-15:00
-Xheladin Kurbaliu 10:00-15:00

Kjo nderprejre e ujit behet per shkak te furnizimit me uje ne lagjet “Bregu i Djegun “, Rr. “Gazmend Zajmi” , Rr. Arberi te Fermat
_____________________________________________________________

E Premte
_____________________________________________________________
Vendbanimet Koha e nderprerjes se ujit
_____________________________________________________________
-Velekince, 10:00-15:00
-Arberi, 10:00-15:00
-Zabel, 10:00-15:00
-rr.Mulla Idrizi, 10:00-15:00
-Lagjja Iliria, 10:00-15:00
-Qenar Qeshmja, 10:00-15:00
-rr. Lidhja e Prizerenit, 10:00-15:00
-Dheu i Bardhe 10:00-13:00

Kjo nderprejre e ujit behet per shkak te furnizimit me uje ne lagjet “Dardania I-II “, Rr. “Pajazit Ahmeti” , Rr. “Prishtines” dhe Rr. “Fehmi Agani”
– Dheu i Bardhe ( ne pikat e nalta) do te kete uje 13:00-15:00
______________________________________________________________________

E Shtune
________________________________________________________________________
– Pjesa qe do te furnizohen me uje prej Rezervuarit ne Kodren e deshmoreve do te mbesin pa uje, 10:00-15:00
– Velekince, 10:00-15:00
-Xheladin Kurbaliu 10:00-15:00

Kjo nderprejre e ujit behet per shkak te furnizimit me uje ne lagjet “Bregu i Djegun “, Rr. “Gazmend Zajmi” , Rr. Arberi te Fermat
_____________________________________________________________

Reduktimet vazhdojne cdo dite ne:
-Penden e Perlepnices prej ores 21:00-06:00
– Burimi Baja 00:00-06:00
Reduktimet ne fshatra vazhdojne si me pare,
-Perlepnice, 10:00-15:00
-Shillove, 10:00-15:00
-Shillove e Muhaxhereve, 10:00-15:00
-Kmetoc 10:00-15:00

Vërejtje:

Konsumatoret te cilet nuk do te kene uje mund te furnizohen me autocisterne te ujit, e cila do te jete ne disponim brenda 24:00 h.

Plani i reduktimit mund te ndryshoj varesisht gjendjes se nivelit ne Penden e Perlepnices dhe shtimit te kapacitetit te ujit nga puset qe jane duke u punuar.

Departamenti Teknik
_______________________
KRU Hidromorava, SH.A. Gjilan

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS