UBT

Suharna e gatshme për banorët, falënderim të veçantë për Sevdail Hazirin

/ 2 minuta lexim

Gjilan – Rruga e Suharrnës është afër përfundimit, edhe pse as në fillimin e punimeve në vitin e kaluar kur u bë hapja e as në këtë vit kur po vazhdon puna e shtrimit të rrugës me zhavor nuk u bë prerja e asnjë̈ shiriti, e as një lloj marketingu apo paraqitje para gazetareve, por as nuk u vizitua akoma, nga iniciatori dhe investitori sepse ai këtë punë të mirë nuk e bëri për marketing.

Malësia e Bujanocit e konkretisht fshati Suharren i kanë dedikuar një falënderim special humanistit e veprimtarit Sevdail Haziri i cili me mjetet e veta vetanake pothuajse është në përfundim të rregullimit të rrugës Suharrën, dikur i pabanuar e tani pret banorët e saj, meqë rruga është e rregulluar.

Postimi i Malësisë së Bujanocit që i dedikohet Sevdail Hazirit

Pjesë e malësis së Bujanocit deri në vitin e kaluar ishte e pamundur të vizitohej, por në këtë vit do të jetë i qasëshem për të gjithë banorët dhe vizitorët pasi në këtë fshat po investohet në infrastrukturë.

ArKatana

Rruga e Suharrnës është afër përfundimit, edhe pse as në fillimin e punimeve në vitin e kaluar kur u bë hapja e as në këtë vit kur po vazhdon puna e shtrimit të rrugës me zhavor nuk u bë prerja e asnjë shiriti, e as një lloj marketingu apo paraqitje para gazetareve, por as nuk u vizitua akoma, nga iniciatori dhe investitori sepse ai këtë punë të mirë nuk e bëri për marketing.

Por për të mirën e vendlindjes tonë, dhe për sevap të tij, jo se nuk pati dëshirë të vizitoj gjatë punimeve vendlindjen, por puna larg vendlindjes ia ka pamundësuar ,por ne si bashkëvendas të fshatit Suharrën, i jemi shumë falënderues që edhe pse gjendët shumë larg në gurbet, ai nuk e harroi asnjë̈herë vendin e vet.

Faleminderit: Sevdail Haziri, dhe gjithë të tjerëve që kanë marrë pjesë në rregullimin e kësaj rruge./rajonipress/