Uji Dea

Subvencionimi i faturave të rrymës – Murati pyet qytetarët: Sa keni kursyer ju

/ 1 minutë lexim

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, ka thënë se kanë procesuar pagesën e subvencionit edhe për muajin janar për të gjitha familjet që kanë kursyer energjinë elektrike.

Uji Dea

Murati ka thënë se ”shumë familje kanë paguar më pak se kurdoherë për faturat e energjisë elektrike gjatë muajve të dimrit“.”Janë 174, 642 familje që këtë janar kanë shpenzuar më pak sesa janari 2022, dhe kanë përfituar nga subvencioni“, ka thënë Murati.Ai i ka pyetur qytetarët “sa keni kursyer ju“.