Studentet e UBT-së marrin pjesë në një gjykim simulimi në aspektin praktik

Gjilan – Studentët e UBT-së drejtimi juridik në Gjilan, kanë mbajtur një gjykim simulimi në aspektin praktik me qëllim të aftësimit të tyre.

Studentët e UBT-së përpos pjesës teorike ata i kushtojnë rëndësi të madhe edhe pjesës praktike.

Agron Uka ligjërues i lëndës “E drejta e procedurës penale I dhe II” tha se studentët e UBT-së përveç teorisë ata rëndësi të madhe i kushtojnë edhe pjesës praktike sidomos prezantimi i tyre në seancat gjyqësore, siç ishte ajo e ditës së premte, në sallën e Gjykatës Themelore në Gjilan.

Uka tha se UBT i kushton vëmendje aftësimit të pjesës praktike derisa studentët janë shprehur të kënaqur me qasjen e tyre në institucionet e drejtësisë./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS