KKGJILAN

Stano: Themelimi i Asociaiconit duhet të nis pa vonesa

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Zëdhënësi i Bashkimit Evropian Peter Stano, ka folur edhe njëherë rreth krijimit të Asociacionit të Komunave me shumicë serbe.

Stano tha se themelimi i këtij asociacionit duhet të nis menjëherë.“Themelimi i Asociacioni duhet të nis pa vonesa ose kushte tjera. Çështja se çka duhet të bëhet? Si? Apo në ç’mënyrë, mbetet të diskutohet në dialog”, tha Stano.

Uji Dea

“Procesi duhet të kryhet dhe do të kryhet në dialog”, shtoi Stano.Zëdhënësi i Bashkimi Evropian këto deklarime i bëri në një adresim para gazetarëve.