Mobi Casa

Stano: Kur vjen puna te Kosova dhe sjellja e Qeverisë, pikëpamjet tona me SHBA-në përafrohen gati 100%

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Zëdhënësi i BE-së, Peter Stano, duke refuzuar të komentojë deklaratat e emisarit amerikan, Gabriel Escobar, se SHBA e BE kanë probleme të komunikimit me kryeministrin Albin Kurti, tregoi se qëndrimet e BE-së kur në pyetje është Kosova janë 100 përqind të njëjta.

Mobi Casa

“Kur vjen puna te Kosova dhe sjellja e qeverisë aktuale në Prishtinë, pikëpamjet tona me partnerët amerikanë përafrohen gati 100%”, tha sot Stano në konferencë./Express/