Uji Dea

Sokol Haziri dhe Ibish Ibishi i bashkohen sërish AAK-së në Gjilan

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Gjilan – Me Sokolin e Ibishin na bashkon miqësia e kahershme, aktiviteti kombëtar e politik por edhe qëllimet e idetë që kemi për Gjilanin e Kosovën e të cilat do t’i jetësojmë përmes Aleancës ka shkruar Nazim Gagica.

Postimi i plotë:
Nga sot rrugëtimit tonë politik në Aleancën në Gjilan, i bashkohet edhe Sokol Haziri e Ibish Ibishi, dy shtyllat e fuqishme mbi të cilat është ndërtuar e zhvilluar familja jonë politike, Aleanca.

RCCOLA

Me Sokolin e Ibishin na bashkon miqësia e kahershme, aktiviteti kombëtar e politik por edhe qëllimet e idetë që kemi për Gjilanin e Kosovën e të cilat do t’i jetësojmë përmes Aleancës.

Mirë se vini Sokol e Ibish!