Sokol Haliti aktivizohet në diasporë, e riaktivizon nëndegën e LDK-së në Nyon të Zvicrës

Në Nyon sonte së bashku me shumë aktivistë të LDK-së aktivizuam sërish nëndegën për qytetin e Nyonit ka shkruar Sokol Haliti.

Takova shumë njerëz humanë e aktivistë të shumtë që për shumë vite bartën barrën e aktiviteteve politike dhe kulturore.
Në emër të kryetarit të LDK-së Lumir Abdixhiku ju urova suksese dhe mirëseardhje edhe aktivistëve të rinj në LDK.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS