S‘ka më e mirë Medvegjë se t`i

Poezi nga Rexhep Abazi

E kalova plot një muaj
N‘Gjermani në dhe të huaj
Kishte rregull pastërti
Por më e mirë, Medvegjë je t`i

Më mori malli edhe mërzia
Deri sa erdha apet tek shtëpia
More vëllezër edhe motra
S‘ka më gëzim se kur vjen tek votra!

Medvegjë, 18 tetor 2021
Rexhep Abazi

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS