Mobi Casa

Sinani: Në Luginë të Preshevës po tentohet të krijohet një sanxhak i dytë

/ 1 minutë lexim

Kryetarja e Komunës së Preshevës, Ardita Sinani e ftuar në emisionin “Oxygen” ka folur për gjendjen në Luginë.

Ajo u shpreh se gjendja e shqiptarëve atje është e mjerueshme.

Uji Dea

Gjithashtu, tha se atje po tentohet të krijohet një sanxhak i dytë.

“Pozita e shqiptarëve të Luginës së Preshevës është e mjerueshme, më e keqe se në vitet e 70-ta, fatkeqësisht dhe kjo duhet të alarmohet. Po tentohet të krijohet një sanxhak i dytë”, u shpreh ajo.