UBT

Si është e mundur që të paguhen njerëzit me shkollë të mesme për ekspertë

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Gjilan – Lëvizja Vetëvendosje ka shumë kuadro të shkolluar e me përvojë, por ka shumë pak njerëz të shkolluar e me përvojë në mesin e atyre që janë të angazhuar në qeverisjen e qytetit thuhet në reagimin e Lëvizjes “Vatra”.

Në qeverisjen në Gjilan vërehet shumë qartë edhe në emërimet politike, por edhe në kontratat në vepër, të cilat i bënë kryetari, duke parë dhe analizuar listën e kontratave në vepër, shumë prej tyre janë me shkollë të mesme të dëshirueshme nga ana njohurive, e ka prej tyre që kanë përfunduar shkollën e mesme në moshën 30 vjeçare.

Fundamenti

Të gjithë këta paguhen me rroga jo të dobëta si ekspertë të fushave, a në anën tjetër shkollat e mesme i kanë përfunduar vonë.

Pyesim kryetarin z. Hyseni, si është e mundur që të paguhen njerëzit me shkollë të mesme për ekspertë. Çfarë ekspertë janë këta me shkollë te mesme?